Las Aventuras de Artur y Meri

Cuando los otros se van de juerga los fines de semana, nosotros nos vamos a la montaña. Aquí quedan documentadas algunas de estas aventuras.

lunes, 13 de marzo de 2006

Escalada en Siurana

Aereando los sacos en la repisa del vivac el domingo por la mañana.

Aquest cap de setmana passat ens hem oblidat de la neu i el fred i hem baixat cap a Siurana on hem tingut tot gairebé perfecte: sol, calor, dormir en una bauma, calçotada...
El dissabte sortíem a les 7:40 del matí i arribàvem en poc menys de dues hores al càmping de Siurana. Allà vam mirar ressenyes i al·lucinats per la quantitat de vies que hi havia vam decidir comprar la guia. La majoria de les vies estan en graus una mica elevats per nosaltres (6-7-8-9) però hi havia algun IV i IV+ i uns quants més V i V+ que vam estar practicant. El dissabte va ser intens i vam provar fins i tot d'equipar alguna via facileta i fer-la en botes de muntanya. Estàvem envoltats de francesos i alemanys així que a més vam practicar idiomes.
A la nit estàvem en un lloc preciós des d'on unes hores més tard vèiem sortir el sol. L'Artur va estrenar la seva funda de vivac, només per probar-lo. No feia fred i només vam tenir el problema que els escaladors que estaven fent bivac per la zona van passar per a prop fent una mica de xivarri.
El diumenge ens llevàvem tard, després de dormir 11 hores!!! fèiem una via més i ens anàvem a una calçotada a prop de Reus.

Etiquetas: