Las Aventuras de Artur y Meri

Cuando los otros se van de juerga los fines de semana, nosotros nos vamos a la montaña. Aquí quedan documentadas algunas de estas aventuras.

martes, 6 de junio de 2006

Sortida Madrilenya
con Helen y Christelle



Sortíem divendres vespre de Barna després de recollir a la Helen. Després de 6 hores i mitja arribàvem a casa la Christelle. Ens havia preparat un cap de setmana atractiu.

Dissabte: Escalada a San Martín de Valdeiglesias. Una mica de totxo de grau IV-V davant d’un llac i amb vistes a un incendi espectacular que ens va deixar una mica espantats. La Christelle demostra ser una experta escaladora i la Helen ja comença a fer de primera deixant-nos a tots al·lucinats.





Per la nit: pràctiques de fer crepes “con las manos en la masa”



Diumenge: Escalada a la Pedriza, després d’hora i mitja de pujada arribem al Yelmo, de pedra tipus granit (crec), i amb vies principalment d’adherència. El lloc és preciós, l’únic problema: massa gent, fins i tot algun curset. Practiquen grau IV-V. El tema adherència el dominem però perquè és grau baix, no sé com ens ho haguéssim fet en grau més elevat. Al vespre: “tapas madrileñas-> patatas al cabrales y pollo a la sidra”



Dilluns: Marxem aviat ja que hem de treure el cotxe abans de les nou del matí. Ens dirigim a Sant Llorenç de Montgai on farem una via per practicar una miqueta i tocar roca. Finalment arribem a Barna altra vegada sobre les 8:30 del vespre sense masses caravanes.El cap de setmana ha fet molta calor i potser a tall d’anècdota el caos circulatori de Madrid i la dificultat d’aparcar.

Etiquetas: