Las Aventuras de Artur y Meri

Cuando los otros se van de juerga los fines de semana, nosotros nos vamos a la montaña. Aquí quedan documentadas algunas de estas aventuras.

lunes, 15 de septiembre de 2008

Tuolumne Meadows, Yosemite National Park
Tuolumne ens ha quedat oblidat aquest any i estan a punt de tancar els principals accessos aviat. Així que fem el cor fort per fer les que creiem que són cinc hores de camí i tornem a agafar les cordes i la ferralla. La nostra intenció és ecalar per primera vegada les parets de granit més famoses del món. Ho aconseguirem?

El cap de setmana ha de fer calor. Ens enduem per primera vegada el fanalet i la cuineta que ens va donar el Xavi Llanos i acampem en el campament més popular. Per sort hi ha places per tothom ja que aquí no hi vé tanta gent com a la vall. Trobem moltes cordes i ferralla en altres places d'acampada, això s'anima. La tarda del dissabte farem una petita ruta fins al Elisabeth Lake. Pujem a fer alçada fins a 3140metres per poder dormir millor al campament. La tenda està plantada a 2600 metres d'alçada i tenim una mica de mal de cap.

El diumenge preparem tot l'equipament i ens dirigim a buscar les vies. Com habitualment trobar l'inici de via serà la feina més àrdua. Ens intenten ajudar i aconseguim trobar les vies gairebé per sort i perquè hi havia gent pujant-les en el precís instant que passavem per davant i vam poder preguntar. Les vies que volem fer són de la zona "Bunny slopes", les més fàcils de parc i que encara tenen equipament (paravolts), tot i que poquets i alguns bastant allunyats. Pujem la "Hot Crossed Buns", 5.6 (4+) que té 5 paravolts i necessita de 2 friends per poder assegurar entre paravolts molt allunyats. Animats fem de segons la via del costat "Biscuit and Gravy", 5.8 (5.b), que comparteix reunió. Els nostres companys de zona ens recomanen de fer "Wild in the Streaks", 5.7 (5.a) i tenen raó en que és molt disfrutona i ens permet fer de segons la del costat "Black Diamond", 5.9 (5.c) que és fineta fineta i ja ens comença a superar.

Acabem contents i animats per haver pogut escalar en aquest paratge increíble que crèiem impossible d'assolir amb el nostre nivell. Ara sabem que això només ha estat el principi i que hi haurem de tornar.

Etiquetas: