Las Aventuras de Artur y Meri

Cuando los otros se van de juerga los fines de semana, nosotros nos vamos a la montaña. Aquí quedan documentadas algunas de estas aventuras.

lunes, 1 de septiembre de 2008

Emigrant WildernessEmigrant Wilderness es troba al nord de Yosemite, i per tant té característiques similars del park sense estar tant plè de gent. La sort és que en 3 hores i mitja s'arriba a peu de camí. Desgraciadament un error en la programació del nostre GPS ens fa equivocar-nos de pista i hem de deixar el cotxe a mitja pista (en molt mal estat) i caminar uns quants quilòmetres més de l'esperat. Però val la pena. El cap de setmana és esplèndid: sol, calor... i tenim 3 dies per perdre'ns en la muntanya!

L'aparcament està més amunt d'on anem i per tant el camí serà planer al principi i de baixada al final. Acamparem al costat d'un riu sec, que hauria tingut aigua uns messos abans. Així que a le Meri li queden de fer uns quants quilòmetres més per poder agafar aigua.

Aquest camí el feien les carrosses dels primers habitants de Califòrnia, sembla impossible que poguessin passar per aquí.

El paissatge és molt acollidor tot i que no tant espectacular com Yosemite. Trobem bastanta gent fent travessa, incloent dues families amb tres fills, un d'ells sembla tenir 4 anys. També hi ha molts cavalls (i molta caca de cavall), per lo que algunes parts del camí no són massa agradables. Ens fa gracia trobar diversos grups de gent fent travessa amb les bosses a sobre els cavalls (com els porters a l'Himalàia).

Les llagues de l'Artur ens faran tornar una mica més aviat del previst però ens queda el record d'una "dome" que hem de pujar i altres llacs als quals hem d'arribar.



Etiquetas: