Las Aventuras de Artur y Meri

Cuando los otros se van de juerga los fines de semana, nosotros nos vamos a la montaña. Aquí quedan documentadas algunas de estas aventuras.

miércoles, 28 de junio de 2006

Cap de setmana del 24-25 de Juny
Montserrat vista per madrilenys
El dissabte pujem a gorros per poder practicar al gorro Frigi via llarga maca. Fa molta calor. Anna, Christelle i Carlos comencen a fer la via 16 però més amunt es lien canviant de via. Resultat: 6 hores de pujada i molta adrenalina. L'Artur i jo pujen la Carles, aconseguim superar un V+ amb dificultats i arribem a dalt de tot del gorra amb bastanta companyia. El paissatge és espectacular. Fa un dia preciós.
Arrivem als cotxes a les 10 del vespre, cansats i amb gana. L'endemà haurem de fer quelcom més curt si volem que la Christelle i el Carlos puguin agafar el tren de tornada a Madrid.

Diumenge s'aixeca una mica enteranyinat. Sortim cap a Agulles per poder fer alguna agulla curta i fàcil i després tornar a dinar a Barna. No tenim ressenyes així que fem el que sabíem que era fàcil per d'altres vagades. Ens serveix per practicar reunions i per disfrutar sense petir de l'hora ni de la timba.

A la tarda: dinar tardà a la Rambla de Catalunya (clares, torrades, gelat...)

Etiquetas: