Las Aventuras de Artur y Meri

Cuando los otros se van de juerga los fines de semana, nosotros nos vamos a la montaña. Aquí quedan documentadas algunas de estas aventuras.

lunes, 16 de marzo de 2009

Cañada del Oro open Space Preserve
(Loma Prieta Chapter, Sierra Club)


El dia es lleva molt núvol. Esperavem un sol magnífic però ens haurem d'esperar a que vingui la primavera. En uns 40 minuts de cotxe cap al sud, aparquem a l'entrada de Cañada del Oro. Som unes 24 persones disposades a fer, si podem, els 30 quilòmetres de caminets pel parc que ens ha preparat el Dan. 
Aquest grup és molt ràpid, més que caminar, gairebé corren. Sort en tenim que estem una mica entrenats. Els turons són molt verds i estan plens de flors. 
Disfrutem d'aquest dia que de tant capritxós només ens donarà els raigs de sol just a l'hora de dinar. Podrem fer la xerrada i una mini-migdiada. 

Mentre el Dan busca bolets, ens explica com reconèixer la famosa "Poison Oak", semblant a les ortigues però que piquen més i més cada vegada que les toques. També aprenen nous noms de flors, tant diferents de les nostres conegudes mediterrànies.

Acabarem cansats però contents. A l'Artur les últimes 3 milles se li han fet eternes i a la Meri les plantes dels peus li cremen com punxes que penetren dins dels òssos. 

En Dan i la Carmen ens conviden a tot el grup al tradicional pica-pica que fan després de les caminades d'un dia. Però avui tenim la sort de provar la cervesa casolana que han fet a casa seva i un guacamole boníssim. Què millor per acabar el dia!

Etiquetas: ,