Las Aventuras de Artur y Meri

Cuando los otros se van de juerga los fines de semana, nosotros nos vamos a la montaña. Aquí quedan documentadas algunas de estas aventuras.

domingo, 1 de octubre de 2006

Vilanova de Meià
(Artur i Meri)


Aquest cap de setmana la cordada rapel ens hem anat a Vilanova de Meià.
El dissabte provàvem la zona del "Contrafort de la Roca dels Arcs" i fèiem del sector Mika: "Xiruqueira" (1º IV+, 2º V -), via 29 de segons (6a), via 33 + L2 de la "Boby Gam" (1º IV, 2º V+); i del sector ECAM: "La española cuando besa" (V).
Fèiem un bivac a la Font de la Figuera amenitzat la meitat de la nit per un grup d'escaladors cridaners i borratjos i sota un arbre que ens atacava tirant-nos aglans tota la nit.
Diumenge anàvem al sector ECAM per acabar amb les assequibles: "Un poco de pasta basta" (IV+), "Llavis humits" (V-), "Terra de tots" (V) i "El esquiador cabezón" (1º V, 2º V) d'una tirada. Després del dinar i una petita migdiada ens animàvem a equipar i per fer-ho canviàvem de zona i anàvem a "La escuela". Després de passar-nos més de mitja hora buscant les víes i encara sense saber si les havíem trobat decidíem provar un III grau equipant. Aquí la Meri descobria sentir-se totalment idiota en una via "cutre salsitxera" i ridícula que es podia fer caminant i de la qual es van quedar penjades dues cintes que va pujar l'Artur a buscar amb botes de muntanya i sense assegurar. També quèia un friend a mitja baixada que per sort no vam perdre.

Conclusió: zona bestial, bonica, amb moltíssimes vies per practicar. Hi havia bastanta gent però no vam haver de fer cua en cap situació ja que sempre hi havia alguna via lliure. Per dormir recomanem allunyar-se una mica de les zones d'escaladors perquè no és la primera vegada que ens trobem amb juergues nocturnes no massa agradables.

Ens vam oblidar la càmara així que no hi ha fotos ;-(

Etiquetas: