Las Aventuras de Artur y Meri

Cuando los otros se van de juerga los fines de semana, nosotros nos vamos a la montaña. Aquí quedan documentadas algunas de estas aventuras.

lunes, 20 de noviembre de 2006

Curs avançat d'escalada

1er cap de setmana
Un dels requisits del curs era que et recomanàven que tinguessis grau V. Doncs bé la primera via que ens fèien fer era un 6a. Vam practicar equipar vies, fer V de primers sempre i muntar una R en mitja via amb material d'equipament (friends, tascons, ...).
Vam fer un taller de caigudes en un 6c i remuntar una via 7a per la corda. També desgrimpar i altres "truquillus" diversos. Acabàvem esgotats però contents d'haver après una mica de tot.

2on cap de setmana
Haví­em de fer via llarga equipada però com a tots els cursos del CEC sempre hi ha coses que senzillament no van.
Vaig haver de fer via llarga amb una persona que pesava 80% més que jo i que precisament el director del curs havi­a dit que no s'hauria de fer mai una pràctica així­. Vaig estar tremolant els primers dos llargs fins que vaig començar a calmar-me. Mentrestant les altres dues cordades (som 6 alumnes) disfrutàven de la via i aprenient un munt de coses.
El diumenge tot va canviar i vam posar-nos a fer una via de V+,V+, 6a, 6c semiequipada amb 6a obligat que òbviament vam haver d'abandonar a mitja via. Per sort vam descobrir noves tècniques: fer servir el braç sencer d'empotrador, els estreps i la fifi. Equipar i fiar-se per penjar-s'hi, etc... Vam acabar amb moltes rascades i molt bruts ja que la via s'anava desintegrant conforme pujàvem, però així és la muntanya.

L'aventura conti­núa, el proper cap de setmana és el darrer. Toca fer sostres amb estreps, ens en sortirem?

Etiquetas: ,